Η FIRST HEATING χρησιμοποιεί στα θερμαντικά της Πάνελ Σιλικονούχο Θερμαντικό Στοιχείο . Η τεχνολογία που εφαρμόζεται στην αντίσταση του κυκλώματος, επιτυγχάνει μεγάλη δυνατότητα  διαχειρίσης  σε διάφορες μορφές και σχήματα  υψηλού επιπέδου Ισχύος  (Μεγάλη Θερμική ένταση ) με μια καλύτερη κατανομή της θερμότητας ,για να αποφευχθούν όλα τα προβλήματα στις ηλεκτρικές συνδέσεις.

 Κατασκευάζεται στην Γερμανία  Απλοκλειστικά για την εταιρεία FIRST HEATING .

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

 Είναι το μοναδικό θερμαντικό πάνελ που χρησιμοποιεί αυτού του είδους την Τεχνολογία για ποιοτικότερα Χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα .

 

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

 Παρακολουθείστε το παρακάτω VIDEO να δείτε τις εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες του Σιλικονούχου Θερμαντικού στοιχείου το οποίο θερμαίνει ομοιόμορφα την επιφάνεια .

(Εμπίπτει στις διατάξεις των οδηγιών : LVD Directive 2006/95/EC- GD SR 308/2004 Coll of laws -

EMC Directive 2004/108/EC -GD SR 194/2005 Coll of laws)

Θερμική Καταγραφή

 Δείτε ώς αποτέλεσμα της τεχνολογίας που εφαρμόζεται στην αντίσταση του θερμαντικού πάνελ την θερμική ένταση που έχει το θερμαντικό σώμα και την αποτελεσματικότητα του στην θέρμανση των δομικών στοιχείων .  Για περισσότερα δείτε εδώ .. 

 Τα περισσότερα θερμαντικά στην Ελληνική αγορά χρησιμοποιούν αντιστάσεις  από ίνα άνθρακα , οι οποίες έχουν κακές σύνδεσεις καλωδίων,διότι τα καλώδια αυτά κατασκευάζονται απλά με μια  σύνδεση πρεσάρισμα / συμπίεση και δεν συγκολλούνται όπως στο σιλικονούχο θερμαντικό στοιχείο που διαθέτει η FIRST HEATING.