SMARTHEAT logo

Συχνές Ερωτήσεις

Πως λειτουργούν τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, λειτουργούν με την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών. Οι υπέρυθρες ακτίνες, θερμαίνουν τα δομικά στοιχεία, και αντικείμενα του χώρου και το σώμα μας. Είναι ένας φυσικός τρόπος θέρμανσης, αφού η θερμότητα που προσδίδουν είναι όπως η ζέστη που νιώθουμε από τον ήλιο.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, λειτουργούν με παροχικό ρεύμα 230V, τροφοδοτούνται από μία κοινή πρίζα δωματίου, και ελέγχονται με ένα θερμοστάτη ανά δωμάτιο.
Η αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς στο χώρο σας, επιτυγχάνεται άμεσα.Το αποτέλεσμα που νιώθετε με την Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HEAT PLUS, είναι υψηλότερη θερμοκρασία στο δάπεδο (άνεση και ευχάριστη αίσθηση, αφού τα πόδια μας διατηρούνται ζεστά) και αναλογικά χαμηλότερη θερμοκρασία στα υψηλότερα σημεία του δωματίου. Αυτός ο τρόπος θέρμανσης του ανθρώπινου σώματος συνίσταται από οποιοδήποτε ιατρικό forum


Γιατί να επιλέξω τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS;

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από τη χρήση Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, με φιλμ είναι :
Οικονομία. Με την Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανσης HEAT PLUS, εξοικονομείτε χρήματα χάρη στο χαμηλό κόστος απόκτησης και εγκατάστασης, το μηδενικό κόστος συντήρησης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φιλμ. Έχετε υψηλή απόδοση σε συνάρτηση με την κατανάλωση, 54% εξοικονόμηση χρημάτων συγκριτικά με το πετρέλαιο.
Υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Ο αέρας του δωματίου παραμένει καθαρός αφού δεν ξηραίνεται και δεν δημιουργούνται ανθυγιεινά ρεύματα αέρα. Συνιστάται για την αντιβακτηριδιακή του δράση και καταπολεμά την υγρασία σε τοίχους, ενώ παράλληλα διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του αέρα.
Άμεση & Σταθερή Απόδοση Θέρμανσης. Τα Φιλμ HEAT LUSP, θερμαίνονται μέσα σε λίγα λεπτά, και αισθάνεστε τη θερμότητα στο χώρο σας από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας. Η απόδοση των Φιλμ HP, παραμένει σταθερή, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.
Αποτελεσματικότερη και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, αφού τοποθετείται στο δάπεδο και όχι σε ένα σημείο στο χώρο.
Γρήγορη εγκατάσταση. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος για να γίνει η εγκατάσταση των Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS.
Μεγάλη διάρκεια ζωής & Εγγύηση από 10 έως 20 χρόνια. Το σύστημα Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS με φιλμ, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με μέση τιμή τα 40 χρόνια. Η σειρά HEAT PLUS All Coated Heating Film, συνοδεύεται από 20 χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας από την επίσημη αντιπροσωπεία και η σειρά HEAT PLUS All Stripe Classic Heating Film, συνοδεύεται απο 10 χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.
Λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου. Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, τοποθετούνται είτε κάτω από χαλιά, μοκέτες (τυπος HEAT PLUS All Coated Film) , ξύλινα πλωτά δάπεδα και πλακίδια ειδικών προδιαγραφών, είτε στον τοίχο πίσω από καθρέφτες, πίνακες , γυψοσανίδες κτλ. Δεν είναι ορατά και δεν καταλαμβάνουν χώρο. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, και να μεταφερθούν εύκολα ανάλογα τον τύπο.
Αθόρυβη Λειτουργία. Η λειτουργία των Υπέρυθρων Φιλμ HEAT PLUS, είναι απολύτως αθόρυβη, χωρίς το θόρυβο καύσης ή λειτουργίας που συναντάται σε άλλα συστήματα θέρμανσης
Είναι η καλύτερη σχέση αξίας/τιμής

Που τοποθετούνται τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης , είναι κατάλληλα ως κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση για κάθε τύπο κτιρίου. Διασφαλίζουν μία άνετη και  επαρκή θέρμανση όχι μόνο για το σπίτι ή το υπνοδωμάτιό σας, αλλά για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά κέντρα, γεωργικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε άλλο μέρος όπου χρειάζεται θέρμανση.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το πάτωμά σας ή κάτω από τις μοκέτες και τα χαλιά ανάλογα τον τύπο. Ενδεικτικά υλικά:
Παρκέ
Laminate
Πλωτά ξύλινα δάπεδα
Πλακάκια ειδικών προδιαγραφών
Κεραμικό
Γρανίτες
Μοκέτα*
Χαλιά*
 *(τύπος HEAT PLUS All Coated Heating Film)
Επιπλέον, τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στο πάτωμα όσο και στους τοίχους, πίσω από καθρέφτες, γυψοσανίδες κτλ, κάτι που αποδεικνύει την ευελιξία του προϊόντος.

Πως θα επιλέξω ποιο από τους δύο τύπους Φιλμ HEAT PLUS είναι κατάλληλος για το μένα;

Για να επιλέξετε ποιος από τους δύο τύπους είναι κατάλληλος για τον χώρο σας, βασικό κριτήριο της επιλογής σας είναι να αποφασίσετε που θα το τοποθετήσετε.
Ο τύπος HEAT PLUS All Coated Heating Film, είναι πιο ευέλικτος, αφού πέραν των κλασσικών εφαρμογών του, κάτω από πλωτά ξύλινα δάπεδα, πλακίδια, κτλ., έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης του και κάτω από μοκέτες ή χαλιά! Στην περίπτωση λοιπόν που θέλετε να τοποθετήσετε το Φιλμ HEAT PLUS, κάτω από τη μοκέτα ή το χαλί σας, προτείνεται ο τύπος HEAT PLUS All Coated Heating Film.
Στην περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε το Φιλμ HP, κάτω από το δάπεδο σας (ανάλογα το υλικό), και οι δύο τύποι Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, Stripe Classic Heating Film και All Coated Heating Film είναι κατάλληλοι.
Επίσης, ο τύπος HEAT PLUS All Coated Heating Film, έχει υψηλότερη και αποτελεσματικότερη απόδοση θερμότητας λόγω της εξ’ ολοκλήρου επίστρωσής του (98,5%) από επιφάνεια άνθρακα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα συμβατικά φιλμ της αγοράς, που η επιφάνεια άνθρακα δεν ξεπερνά το 50% της επιφάνειας του φιλμ, ενώ χάρη στην ανθεκτική επίστρωσή του, είναι πολύ πιο ανθεκτικός, μεταφέρεται και επανατοποθετείται εύκολα.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Φιλμ Yπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, ως βασική θέρμανση του σπιτιού μου ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια δωμάτια θέλω;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, είναι κατάλληλα ως κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση για κάθε τύπο κτιρίου.
Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα ή περισσότερα δωμάτια του σπιτιού σας, ενώ η χρήση θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο, σας δίνει τη δυνατότητα πλήρους αυτονομίας κάθε χώρου.
Διασφαλίζουν μία άνετη και  επαρκή θέρμανση, όχι μόνο για το σπίτι ή το υπνοδωμάτιό σας, αλλά για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά κέντρα, γεωργικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε άλλο μέρος όπου χρειάζεται θέρμανση.


Πως υπολογίζω τα τετραγωνικά που θα χρειαστώ για το χώρο μου;

Για να υπολογιστούν τα τετραγωνικά που θα χρειαστείτε για το χώρο σας, παράγοντες όπως μόνωση, γεωγραφική περιοχή, παλαιότητα σπιτιού κ.τ.λ. πρέπει να ληφθούν υπόψη.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για ένα δωμάτιο 12m², με επαρκή μόνωση, απαιτούνται 5m² Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS. Η ποσότητα των τετραγωνικών του Φιλμ HEAT PLUS, μπορεί να αυξηθεί (+%), λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως τη γεωγραφική περιοχή, παλαιότητα σπιτιού, κτλ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τετραγωνικά που απαιτεί ο χώρος σας, και αίτημα προσφοράς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Πως μπορώ να υπολογίσω την κατανάλωση ρεύματος του Φιλμ;

Η κατανάλωση των Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης εξαρτάται από τον τύπο Φιλμ HEAT PLUS που θα επιλέξετε, τα τετραγωνικά που θα βάλετε στο σπίτι σας και το χρόνο λειτουργίας τους.
Δείτε τις Μετρήσεις Κατανάλωσης , όπου φαίνεται η κατανάλωση κιλοβάτ ανά ώρα λειτουργίας, σε διαφορετικές περιπτώσεις και υπολογίστε κατά προσέγγιση την κατανάλωση ρεύματος που θα έχετε στη δική σας περίπτωση.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και να στείλετε το αίτημα σας.


Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα;

Η τοποθέτηση στο χώρο σας μπορεί να γίνει από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας πανελλαδικώς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας του χώρου σας, η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Στην περίπτωση τοποθέτησης του Φιλμ HEAT PLUS All Coated Heating Film, κάτω από χαλί ή μοκέτα, το φιλμ μπορεί στη συνέχεια να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί σε άλλο σημείο του χώρου σας, αφού χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του είναι, ότι αφαιρείται και αποθηκεύεται εύκολα.