Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός έργου από την αρχή έως το τέλος , αναλαμβάνοντας  όλες τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες,την υποβολή αίτησης φυσικού

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός έργου από την αρχή έως το τέλος , αναλαμβάνοντας  όλες τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες,την υποβολή αίτησης φυσικού αερίου, την μελέτη εγκατάστασης και την εγγυημένη λειτουργία αυτήςΑναλαμβάνουμε Αίτηση – Έγκριση - Συμβόλαιο – Τεχνοοικονομική Προσφορά για την εσωτερική εγκατάσταση με όλο το εξοπλισμό θέρμανσης και συστήματα ασφάλειας και παράδοση σε πλήρη λειτουργία.
Το φυσικό αέριο είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον, καθαρότερο για τον χρήστη, φθηνότερο ως προς το κόστος λειτουργίας, τόσο στη θέρμανση, όσο κυρίως στην παραγωγή ζεστού νερού. Έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το πετρέλαιο.
Λόγω της ευκολίας καύσης του φυσικού αερίου, η τεχνολογία της συμπύκνωσης εφαρμόζεται με προσιτό κόστος. Αυτό σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου.
Επίσης οι μικρές διαστάσεις των λεβήτων αερίου δεν απαιτούν ιδιαίτερο χώρο λεβητοστασίου, που σημαίνει εξοικονόμηση χώρου.